Kontigentbetaling

Betaling for efteråret 2022

Vælg spillerens hold i menuen nedenunder, og klik på knappen “Tilmeld”.

Indtast spilleroplysninger eller indtast brugernavn og adgangskode, hvis du har modtaget et. Det er meget vigtigt at indtaste mobilnr. og e-mailadresse.

Melder du dit barn til, er det meget vigtig, at det er barnets personlige oplysninger og din egen e-mailadresse.

Du modtager nu en mail som bekræftelse, der også indeholder en adgangskode, som du fremover kan bruge ved tilmeldinger.

Det indbetalte beløb kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen om det enkelte hold/aktivitet. Det indbetalte beløb refunderes kun i særlige tilfælde og kun efter aftale med den ansvarlige leder. Det fulde beløb hæves på betalerens konto med det samme.

Der modtages betaling fra flg. korttyper: Dankort og Visa Dankort.

Indmeldelse / Udmeldelse

Alle medlemmer, nye som gamle, som ikke har udfyldt en indmeldelsesblanket sidste år, skal udfylde en indmeldelsesblanket.

Du kan finde blanketten her!

Som ny spiller har man 14 dages prøvetræning. Du må kun deltage i almindelig træning, indtil du er indmeldt.

Har du spillet i en anden klub inden for de seneste 24 måneder, skal du også indhente dit spillercertifikat fra din tidligere klub.

HUSK hvis du flytter, får nyt telefonnummer eller ny e-mail, er det vigtigt, at du meddeler os herom. Send en mail til udmeld@ik1919.dk

Udmeldelse kan i henhold til klubbens vedtægter kun ske skriftligt til bestyrelsen på adressen IK1919, Harald Jensensvej 6, 9000 Aalborg eller på e-mail til udmeld@ik1919.dk

Udmeldelsen skal være bestyrelsen i hænde forud for kontingentudskrivning og er først gyldig, når evt. skyldigt kontingent er betalt.

VIGTIGT: Husk, at du skal betale kontingent, indtil den skriftlige udmeldelse foreligger bestyrelsen, og udmeldelsen er først gyldig, når evt. restance er betalt.

Husk også at skrive, hvis du har brug for at få sendt dit spillercertifikat.